Pressemeddelelse

Jesper Knudsen overdrager en del af Truck Center Horsens ApS pr. 1. oktober 2023

Det er med stor fornøjelse, at vi meddeler overdragelsen af en del af aktierne i Truck Center Horsens fra virksomhedens grundlægger, Jesper Knudsen, til medarbejder Klaus Stærk. Denne strategiske beslutning markerer en milepæl i virksomhedens udvikling, og bekræfter vores forpligtelse til at sikre fortsat vækst og medarbejderengagement.

Fremtidssikring og vækst

Med overdragelsen sikrer Jesper Knudsen, at virksomheden forbliver på rette kurs og forbereder sig på fremtidige udfordringer. Jesper Knudsen udtaler: "Efter mange års hårdt arbejde og dedikation til Truck Center Horsens er jeg superglad for at have Klaus med ombord som medejer. Hans ekspertise, engagement og dybe forståelse for virksomheden vil have stor betydning for vores forsatte succes."

Den helt rigtige beslutning

Klaus Stærk, der har været en værdsat medarbejder hos Truck Center Horsens i mange år, udtrykker sin taknemmelighed for muligheden: "Jeg er yderst taknemmelig over at Jesper har givet mig denne mulighed. Jeg ser frem til fortsat at arbejde tæt sammen med vores team, så vi sammen kan levere den høje service og kvalitet, som vores kunder forventer."

Vi er stadig de samme

I forbindelse med overdragelsen, ønsker Truck Center Horsens at forsikre både kunder og øvrige samarbejdspartnere om, at virksomhedens daglige drift forbliver uændret. Efter Jesper Knudsen sidste år blev ramt af sygdom, overtog Klaus Stærk flere administrative opgaver, og det vil derfor fortsat være ham kunderne møder i telefonen. Jesper Knudsen udtaler ”Jeg har hele tiden været tryg ved at overlade en del af ansvaret til Klaus, der har vist en stor forståelse for forretningen og engagement i vores kunder”. Truck Center Horsens er bygget på et stærkt fundament, hvor Jesper Knudsens dedikation har lagt grundstenen for virksomhedens succes. "Vi forstår begge vigtigheden af at bevare det, der har gjort Truck Center Horsens til det, det er i dag, og det skal der ikke ændres på" udtaler Klaus Stærk. 

Kontakt os

For yderligere oplysninger om overdragelsen, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonnummer 75 64 26 55.


Horsens, 17. august 2023

 

Logo kort sort